Platouri cu aperitive festive

Platou cu aperitive festive.
Platou cu aperitive festive.

Platou cu aperitive festive.

Pentru mine aperitivele sunt o adevarata pasiune, cu cat sunt mai diversificate cu atat sunt mai spectaculoase. Un platou cu aperitive festive este o adevarata opera de arta. Nu este deloc usor sa imbini gusturi si arome, sa faci jocuri de culori si sa obtii o galerie de arta asezata pe o singura farfurie.

Aperitivul este primul preparat oferit inaintea felului principal de mancare.

Aperitivele pot fi:

O alta clasificare a aperitivelor se poate face pe baza ingredientelor dominante:

In functie de sortimentele de  servite, aperitivele vor fi prezentate astfel:

  • Pe platouri, servite la:  bufet suedez, receptii, cocktailuri, etc.
  • Pe farfurie sau  in cupe: gustările din categoria cocktailurilor si a  salatelor de crudități.
  • Icrele  negre se vor servi prin prezentarea cutiei originale (a produsului), pe un platou cu pat de gheață sau în cupe de cristal.

Aperitivele trebuie sa fie cat mai mici,  o imbucatura.
Este important sa fie cat mai colorate, diversificate, ornate cu  fantezie, cu gusturi cat mai diferite si cat mai racoroase.

Ornarea aperitivelor cere multa fantezie si indemanare. Aranjarea pe platouri este o adevarata arta si este nevoie de multa inspiratie, simt a frumosului si nu in ultimul rand  de rabdare.

 

Platou aperitive diverse la comandaPlatouri aperitive festivePlatou aperitiv decorativPlatouri aperitive festiveaperitive fel de felPlatou cu aperitive festivePlatouri aperitive festivePlatouri aperitive festivePlatou aperitive diverse cu ornamente  Platou aperitive diverse Platou aperitive diverse si masline, branazaPlatou aperitive diversePlatouri aperitive festivePlatouri aperitive festive Platou aperitive diverse si maslinePlatou aperitive gustoase Platou aperitiv deliciosPlatou aperitive mezeluri, branza si fructeAperitive cu branza rasaPlatou aperitiv oua umplute cu crema fina de untPlatou aperitive diverse

 

Savoare si bun gust – Platouri aperitive festive

 

[wysija_form id=”2″]

 

 

© 2016 – 2017, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Antricot de porc pe gratar

Coteltul de porc, o carne suculenta, cu firisoare subtiri de grasime,  frageda, pregatita bine este una dintre cele mai poftite fripturi. De cele mai multe  ori gresim, cand...

Închide