Pui la cuptor cu crusta aurie

Pui la cuptor


13

Astazi am vrut sa gatesc ceva usor si m-am gandit ca un pui la cuptor ar fi excelent.
In drum spre casa m-am oprit sa cumpar pui si am ales unul ,,grasut,,.
Iata ce a iesit:

 


Pui la cuptor cu crusta aurie
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Portii: 2
Ingrediente:
  • Un pui intreg
  • 1 lingura miere albine
  • 1 lingura mustar
  • 4-5 catei de usturoi pe care il pisam
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • Condimente: boia de ardei, sare, piper
Cum preparam:
  1. Spalam bine puiul si il punem pe un stativ pentru fript in cuptor, nu avem stativ il punem pe o sticla si il dam pentru 25 minute in cuptorul incins la 150 C
  2. Intre timp amestecam ingredintele si facem o pasta.
  3. Cand puiul este rumenit putin il scotem din cuptor, il asezam intr-un  vas de yena si il ungem cu compozitia  preparata.
  4. Il dam din nou la cuptor pentru inca 5-10 minute pana crusta se rumeneste si devine aurie.
  5. Va asigur ca este foarte gustos  si asezonat cu o salata verde este un vis.

 


Pofta buna!

Savoare si bun gust – Pui la cuptor cu crusta aurie

© 2015 – 2016, Florentina Mirela.

Comments are closed.

PAGE TOP
%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Fructe uscate caramelizate

  Cand eram copil mama imi facea deseori acest desert, binenteles doar cu miez de nuca, nu prea se gaseau migdale si fistic la bacania...

Închide

Căsuța cu articolele precedente este prezentată de plugin-ul upPrev.