Pulpe de pui cu ierburi aromate

Durata: 30 minute
Complexitate: Mediu

1

Ingrediente( 4 porții):
4 Pulpe superioare de pui
2 felii Lămâie
2-3 frunze de mentă proaspătă
O pungă pentru friptură de pui cu ierburi aromate- 1 plic
Sare, piper dupa gust

Cum preparăm:

Preincălzim cuptorul până la 180°C.
Introducem pulpele în pungă împreună cu lămâia şi menta, adaugăm condimentele, sigilăm punga cu ajutorul benzii de plastic si o punem pe o tavă de ceramică sau de yena.
Cu ajutorul unei scobitori, perforăm punga în câteva puncte şi o dam la cuptor pentru 35 minute.

Scoatem pulpele din punga si le introducem din nou la cuptor pentru 15 minute, pentru ca pulpele să se rumenească.

Pulpele se servesc calde.

 

 

 

 

© 2015 – 2016, Florentina Mirela.

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

TrackBack URL

http://savoaresibungust.ro/pulpe-de-pui-cu-ierburi-aromate/trackback/

PAGE TOP
%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
invata sa mananci corect
Program impotriva prediabetului: invata sa mananci corect

Atunci cand esti diagnosticat cu prediabet, este recomandat sa urmezi un regim special si sa adopti un stil de viata care sa elimine riscul de...

Închide

Căsuța cu articolele precedente este prezentată de plugin-ul upPrev.