Pulpe de pui cu ierburi aromate

Durata: 30 minute
Complexitate: Mediu

1

Ingrediente( 4 porții):
4 Pulpe superioare de pui
2 felii Lămâie
2-3 frunze de mentă proaspătă
O pungă pentru friptură de pui cu ierburi aromate- 1 plic
Sare, piper dupa gust

Cum preparăm:

Preincălzim cuptorul până la 180°C.
Introducem pulpele în pungă împreună cu lămâia şi menta, adaugăm condimentele, sigilăm punga cu ajutorul benzii de plastic si o punem pe o tavă de ceramică sau de yena.
Cu ajutorul unei scobitori, perforăm punga în câteva puncte şi o dam la cuptor pentru 35 minute.

Scoatem pulpele din punga si le introducem din nou la cuptor pentru 15 minute, pentru ca pulpele să se rumenească.

Pulpele se servesc calde.

 

 

 

 

© 2015 – 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Misterul alergiilor alimentare

    Alergia alimentara este mediata de catre sistemul imunitar si reprezinta raspunsul anormal al organismului la un aliment. Se manifesta prin simptome digestive, cutanate...

Închide