Pulpe de pui in sos de muștar

Durata: 60 minute
Complexitate: Ușor

1

 

Un preparat delicios luat din caietul de retete al mamei mele. Pulpe de pui in sos de  muștar  sunt o adevarata delicatese, aromate si fragede de ti se topesc in gura.

 

 

Pulpe de pui in sos de muștar
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Portii: 4
Ingrediente:
  • 4 pulpe de pui
  • 2 linguri muștar
  • 100 ml smântână lichidă
  • 50 ml ulei
  • cimbru, sare și piper după gust
Cum preparam:
  1. Pulpele de pui le condimentăm cu sare, piper și cimbru dupa care le rumenim în tigaie în uleiul încins.
  2. Când pulpele au prins o culoare aurie adăugăm 150 ml apă și le fierbem timp de 30 minute la foc mic.
  3. Când sunt gata, scoatem pulpele și le ținem la cald.
  4. În sosul în care am fiert pulpele adăugăm muștarul și smântâna și dăm un clocot.
  5. Peste sos adăugăm pulpele în sos și le fierbem timp de 2-3 minute.
  6. Le servim calde împreună cu sos și o garnitură de orez sau cartofi.

 

23

4Pulpe de pui

Poftă bună!

 

 

© 2015 – 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
dovlecel cu piept de pui si rosii cherry
Dovlecel cu piept de pui si rosii

Dovlecelul este o sursa excelenta de potasiu si mangan si poate oferi un aport important de vitamine B1, B6 si C. Bogat in fibre de...

Închide