Category : Retete Sarbatori
11 posts
Cozonacul facut in casa aduce atmosfera de sarbatoare in familie. Nu se poate ca o sarbatoare sa bata la usa, fara ca in casa sa predomine mireasma cozonacului proaspat scos din cuptor. Este adevarat, nu este usor de facut, mai ales ca trebuie framanatat minute in sir. Exista totusi o solutie ca munca sa fie …
Nu poate fi sarbatoare la romani fără cozonaci pe masă. Pentru ca reuşita acestora să fie garantată şi să aveţi cei mai pufoşi cozonaci trebuie să ţineţi cont de câteva secrete.
Iepurasul a devenit in imaginatia copiilor, simbolul Sarbatorilor de Pasti. Pentru a le face o bucurie sa le pregatim un gustos tort iepuras. Este o reteta simpla cu un rezultat minunat.
Alaturi de ciorba de miel, friptura la cuptor si ouale vopsite, Pasca cu branza si stafide nu trebuie sa lipseasca din meniul de Pasti. Reteta pentru Pasca de Pasti pe care o propun este simpla si delicioasa.
Friptura de miel este un deliciu ce impodobeste masa traditionala a Sfintei Sarbatoare de Pasti. Gatite cu pricepere costitele bine rumenite ti se topesc in gura. Va prezint o reteta simpla mostenita din caietul cu retete a bunicii mele.
Friptura de miel este nelipsita pe masa Sfintei Sarbatoare de Pasti. Reteta de mai jos este reteta copilariei mele, gatita cu pricepere atat de bunica cat si de mama. O reteta simpla usor de facut. Bine preparata, aceasta friptura frageda ti se topeste in gura.
Drobul de miel este un preparat delicios, nelipsit de pe traditionala masa de Pasti. Este o reteta romaneasca fara de care parintii si bunicii nostri nici nu se gandeau sa astepte Sfintele Sarbatori de Pasti.
Ciorbă de miel, reteta bunicii mele. La noi in Ardeal este o ciorba nelipsita pe masa Sfintelor Sarbatori de Pasti. Este o ciorba delicioasa ușor de gatit.