prajitura-din-foi-cu-nuca-si-crema-de-vanilie
  O prajitura cu un gust rafinat ce ne incanta papilele gustative. Textura fina a cremei de vanilie, combinata cu blatul crocant de bezea si cu cel pufos de pandispan, face ca savoarea aceste prajituri  cu foi de bezea, pandispan si crema de vanilie, sa fie unica. Nu am mai postat pozele prepararii pas cu pas deoarece …
prajitura-din-foi-de-bezea-cu-nuca
Foi delicate, crema fina si nuca caramelizata este tot ce trebuie ca o prajitura sa fie perfecta. Prajitura din foi de bezea cu nuca si crema de ou, este reteta ideala pentru o masa de sarbatoare cand doriti sa va impresionati musafiri. Este prajitura care dispare imediat din farfurie. Coacerea unei foi de bezea se face …
friptura-de-curcan-la-tigaie
  Carnea de curcan  este sanatoasa, are putine calorii, o gasim ca si recomandare in mai toate dietele. Este potrivita in alimentatia persoanelor cu probleme de sanatate si este in acelasi timp recomandata si in alimentatia copiillor dupa primele luni de viata. Consumata in cantităti obisnuite si preparata corespunzator, carnea are numeroase beneficii asupra organismului. Friptura …
iorba de curcan a la grec
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romanească unul dintre felurile principale de mancare pe care o servim la  pranz (arareori la cină) la inceputul mesei, dupa gustare. Ciorba de curcan a la grec, este un preparat delicios, aromat si usor de facut.
Tocanita-din-piept-de-pui-si-ciuperci
Tocanita este binevenita la orice masa. Este un preparat culinar din bucataria traditionala romaneasca in care se impletesc arome savuroase de carne, ceapa, ardei, ciuperci, patrunjel sau marar. Tocanita o servim alaturi de o mamaliga aburinda,  cartofi piure pufos sau orez fiert cu mirodenii.
prajitura-cu-blat-de-vanilie-si-foi-pandispan
Prajitura cu blat de vanilie si foi pandispan este o reteta destul de simpla care ne va lua aproximativ o ora si jumatate. Daca vrem sa ne fie mai usor in locul foilor de pandispan facute in casa putem folosi acele foi pe care le gasim in supermarket. Deasemenea putem folosi o crema din budinca, …
Trandafiri din foietaj cu bacon
  Pentru mine aperitivele sunt o adevarata pasiune, cu cat sunt mai diversificate cu atat sunt mai spectaculoase. Un platou cu aperitive festive este o adevarat opera de arta. Nu este deloc usor sa imbini gusturi si arome, sa faci jocuri de culori si sa obtii o galerie de arta asezata pe o singura farfurie.  …
dovlecel cu piept de pui si rosii cherry
Dovlecelul este o sursa excelenta de potasiu si mangan si poate oferi un aport important de vitamine B1, B6 si C. Bogat in fibre de calitate, dovlecelul are proprietati diuretice si se digera foarte usor. Prin fierbere sau prajire, dovleceii isi pierd o parte din principiile active, raman insa fosforul, magneziul, potasiul, fibrele alimentare. In forma …
PAGE TOP