Mujaddara Libaneza
Reteta de mujaddara este un preparat gutos din bucataria libaneza, fiind popular in majoritatea tarilor arabe. Este o  mancare ce poate fi servita atat calda, cat si rece. Este o reteta pe cat de simpla pe atat de delicioasa, un adevarat deliciul fiind si un  preparat minunat pentru zilelede post.
Beneficiile lamaii
Lamaia este un ingredient care poate fi folosit atat pentru produsele dulci, precum prajiturile sau limonada, cat si pentru un gratar. Dar lamaia poate fi utilizata pentru mult mai multe lucruri. De exemplu, stiai ca sucul de lamaie de poate ajuta la fiertul oualelor? Exista o multime de motive pentru care ar trebui sa pastrezi …
Sfaturi utile
1. Ce creveti sa alegi pentru a fi cat mai proaspeti Crevetii pe care ii gasesti la unele supermarketuri stand pe paturi de gheata sunt de fapt mai putin proaspeti decat cei congelati, desi multi cred invers. Si asta deoarece, pentru a-i conserva pe parcursul transportarii, cei mai multi comercianti ii congeleaza la scurt timp …
Choux à la mer
    Clasicele choux-uri cu o umplutură inedită, cu gust de mare…  și de soare
Rulouri cu vinete
  Vinetele sunt printre cele mai sănătoase legume din lume. Fie că le consumi pe grătar, coapte, prăjite sau în tocăniţă, vinetele sunt la fel de delicioase şi au acelaşi efect pozitiv asupra sănătăţii tale. Vânăta conţine multă apă, aproximativ 95%, iar la gătit aceasta va lăsa foarte mult suc în vas. Dacă o sărezi, ea …
Cartofi cu bacon
Cartofii reprezintă o mâncare hrănitoare şi săţioasă după ce îi consumi nu îţi va mai fi foame pentru câteva ore. Mai mult, cartofii conţin şi hidraţi de carbon, care sunt o bună sursă de energie. Reteta de astazi este una cu un rezultat final numai bun de pus pe o masa de sarbatoare pentru a …
Pestele, aliment sanatos
     Specialiștii considera că peștele este o parte foarte importanta a unei diete sanatoase.  Peștele și fructele de mare sunt importante pentru sănătate, întrucât conțin un lanț lung de grasimi omega-3 și sunt bogate în substanțe nutritive cum ar fi vitamina D si seleniu, au un conținut ridicat de proteine și scazut în grasimi …
Coaste de porc
  Carnea de porc este unul dintre alimentele cele mai iubite şi consummate, este preferata românilor în perioada sărbătorilor de iarnă, cu toate că mulţi o privesc cu suspiciune din pricina aşa-ziselor pericole pe care se spune că le comportă. O adorăm de Crăciun, cu toate că ne-am obişnuit să spunem că este grasă, creşte …
PAGE TOP