Rulada de dovlecel umplut cu legume

 

 

Un aperitiv gustos, usor de facut.

Un aperitiv gustos, usor de facut.

 


Rulada de dovlecel umplut cu legume
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Portii: 2
Ingrediente:
  • 3 dovlecei,
  • ½ pahar de ulei.
  • Pentru umplutură:
  • 1 praz (partea albă),
  • 1 morcov,
  • ½ ţelină rădăcină,
  • 5-6 ciuperci,
  • 1 lingură de oţet 2-3 căţei de usturoi,
  • 1 lingură de verdeaţă tocată,
  • sare.
Cum preparam:
  1. Umplutura:
  2. Legumele şi ciupercile le tăiem pai, și le prăjim uşor, le sărăm, adăugăm usturoiul pisat, verdeaţa, şi amestecăm.
  3. Dovleceii tineri îi curăţam de coajă, îi spalăm, și îi tăiem de-a lungul felii alungite, îi prăjim pe ambele părţi.
  4. Pe panglicile de dovlecei prăjiţi punem umplutura şi rulăm.

Pofta buna

 

© 2016, Florentina Mirela.

Comments are closed.

PAGE TOP
%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Pere coapte cu miere de albine
Pere coapte umplute cu nuci

Acest desert facut din pere l-am gustat pentru prima data intr-o vacanta petrecuta in Turcia. Are un gust atat de placut incat nu m-am putut deslipi...

Închide