Rulada de dovlecel umplut cu legume

 

 

Un aperitiv gustos, usor de facut.

Un aperitiv gustos, usor de facut.

 


Rulada de dovlecel umplut cu legume
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Portii: 2
Ingrediente:
  • 3 dovlecei,
  • ½ pahar de ulei.
  • Pentru umplutură:
  • 1 praz (partea albă),
  • 1 morcov,
  • ½ ţelină rădăcină,
  • 5-6 ciuperci,
  • 1 lingură de oţet 2-3 căţei de usturoi,
  • 1 lingură de verdeaţă tocată,
  • sare.
Cum preparam:
  1. Umplutura:
  2. Legumele şi ciupercile le tăiem pai, și le prăjim uşor, le sărăm, adăugăm usturoiul pisat, verdeaţa, şi amestecăm.
  3. Dovleceii tineri îi curăţam de coajă, îi spalăm, și îi tăiem de-a lungul felii alungite, îi prăjim pe ambele părţi.
  4. Pe panglicile de dovlecei prăjiţi punem umplutura şi rulăm.

Pofta buna

 

© 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Salata Waldorf
Salata Waldorf

    Salata Waldorf a fost inventată, cândva între 1893 și 1896, la Hotelul Waldorf din New York de Oscar Tschirky, cel care îndeplinea acolo...

Închide