Rulouri de salata verde cu umplutura de pui

Rulouri de salata verde cu umplutura de pui

 

salata

 

 

Rulouri de salata verde cu umplutura de pui
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Portii: 2
Ingrediente:
  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
  • 4 morcovi medii curatati si tocati marunt
  • 2 tulpini de telina, tocate marunt
  • 1 ardei gras rosu taiat cubulete
  • 3 fire ceapa verde taiate fin
  • 2 linguri radacina de ghimbir rasa
  • 4 catei de usturoi pisati
  • 500 g piept de pui
  • un praf de piper
  • 2 linguri sos de soia cu continut redus de sodiu
  • 2 linguri otet de orez
  • 1 lingurita pasta de ardei iute
  • 1 lingura nuci caju crude, taiate marunt
  • 1 lingura patrunjel proaspat, maruntit
  • 1 salata verde
Cum preparam:
  1. Incalzim uleiul de masline intr-o tigaie antiaderenta si adaugam morcovul, telina, ardeiul gras, ceapa verde, ghimbirul si usturoiul.
  2. Sotam legumele timp de 5 minute, apoi adaugam pieptul de pui taiat bucati mici, asezonam cu sare si piper si lasam totul la prajit, pana cand carnea devine crocanta.
  3. Adaugam sosul de soia, otetul si pasta de ardei iute.
  4. Luam tigaia de pe foc, adaugam nucile caju si lasam compozitia sa se raceasca 10 minute.
  5. Spalam bine salata verde, absorbim cu un servetel apa si umplem fiecare frunza cu compozitia din pui, apoi rulam si fixam rulourile cu o scobitoare.
  6. Garnisim cu patrunjelul proaspat.

 

© 2016, Tina.

PAGE TOP