Salată cu carne de vită si fasole rosie

Salata de vita cu fasole rosie

 

 

 

Salata de vita cu fasole rosie

Un preparat usor de facut, gustos si satios.

 

 

Salată cu carne de vită si fasole rosie
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Ingrediente:
  • 300 g de carne de vită,
  • ⅔ de pahar de fasole roşie (sau 1 pahar de fasole roşie conservate gata gatine),
  • 10-12 ciuperci marinate,
  • 2 castraveţi murati,
  • piper negru măcinat,
  • sare,
  • 2 linguri de ulei,
  • foi de salată.
Pentru sos:
  • 4 linguri de maioneză,
  • 4 linguri de muştar.
Cum preparam:
  1. Tăiem carnea de vită felii, presăram sare, piper si prăjim în ulei până e gata.
  2. Atentie! Carnea de vita prajita prea mult va deveni tare si de nemancat.
  3. Tăiem ciupercile în 4 părţi, castraveţii murati îi tăiem feliuțe.
  4. Tăiem foile de salată ca pe  tăiţei.
  5. Amestecam cu maioneza cu muştarul
  6. Intr-un bol amestecam carnea de vita cu fasolea, ciupercile, castraveti si salata dupa care asezonam cu maioneza.
  7. Dam gust salatei cu condimentele care pot fi cat mai diversificate.
  8. Rezultatul, o salată delicioasa, rețeta este simpla cu rezultate complexe.

 

Poftă bună!

© 2016, Tina.

PAGE TOP