Salata de pui

Salata de pui

 

1

O salata deosebit de gustoasa prin combinatia de dulce sarat.

 


Salată de pui
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Portii: 4
Ingrediente:
  • 1 ceaşcă de maioneză light
  • 2 linguri de oţet de cidru
  • 2 lingurite mac
  • 5 lingurite miere
  • 450 g de jumătăţi de piept de pui fără piele şi os
  • 2 cesti struguri fără sâmburi rosii
  • 3 tulpini de telina
  • ¾ ceașcă nuci
  • sare, piper
Cum preparam:
  1. Pregătim  sosul într-un bol, amestecăm maioneză, oțet, miere, semințe de mac, sare și piper. Ţinem sosul la frigider câteva ore sau peste noapte.
  2. Fierbem pieptul de pui și îl lăsăm să se racesc. Odată răcit îl tăiem fâșii.
  3. Nucile le tăiem în bucăți mici. Struguri îi tăiem în jumătate. Țelina se toacă mărunt.
  4. Amestecăm toate ingredientele.
  5. Când servim încorporăm acest amestec în sosul lăsat la rece.

 

Savoare si bun gust – Salata de pui

 

© 2015 – 2016, Florentina Mirela.

Comments are closed.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Piept de pui cu sos de cireșe
Piept de pui cu sos de cirese

        In clasamentul celor mai atragatoare fructe, ciresele sunt cu siguranta in top. Potrivit oamenilor de stiinta, ciresele au numeroase efecte benefice...

Închide