Salata de spanac

salata de spanac
salata de spanac

O reteta simpla, sanatoasa si delicioasa.

Beneficiile spanacului se datorează multitudinii de nutrienţi pe care îi conţine: minerale, vitamine, inclusiv potasiu, mangan, zinc, magneziu, fier şi calciu.
Cea mai bună soluţie este să-l consumăm în stare crudă. O salata de spanac ofera oricarei persoane o cantitate importanta de vitamine si minerale.

Iata o reteta simpla , sanatoasa si usor de facut.

 

Salata de spanac
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Categoria: Aperitiv
Bucataria: Internationala
Portii: 2
Ingrediente:
  • 250 g spanac
  • 3-4 capsuni,
  • 50 g cas, telemea sau mozzarella,
  • o rosie,
  • 6-7 samburi da nuca,
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • - sare si piper
  • Se amesteca toate ingredientele si se serveste imediat
Cum preparam:
  1. Spalam bine in apa recespanacul, rosia si capsunele.
  2. Asezam frunzele de spanac intr-un bol, feliem rosia si capsunele apoi le punem peste spanac.
  3. Adaugam branza, adaugam nucile si la urma asezonam cu sare, piper, ulei si otet balsamic.
  4. Servim salata imediat.
Pofta buna!

 

Savoare si bun gust – Salata de spanac

[wysija_form id=”2″]

© 2016 – 2017, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Prajitura Snickers
Prajitura Snickers

  Prajitura Snickers este  o prajitură rafinată ce merită pe deplin încercată.

Închide