Sarmale de post


Sarmale de post
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Categoria: Mancare gatita, Retete de post, Retete vegetariene
Bucataria: Romaneasca
Portii: 6
Ingrediente:
  • o varza murata (potrivita ca marime)
  • 1 pachet soia granulat
  • 300 grame de orez
  • 2-3 cepe
  • 2-3 morcovi
  • 1cutie ciuperci
  • 1 legatura marar
  • sare, piper macinat, cimbru, foi de dafin, ulei, boia de ardei dulce, bulion
Cum preparam:
  1. Curatam ceapa, morcovii ii tocam si ii punem la calit in putin ulei.
  2. Cand s-au rumenit putin, adaugam boiaua, piperul, sarea si orezul spalat si lasam 5 minute, la calit.
  3. Adugam ciupercile taiate marunt, granulele de soia, pe care le-am lasat in prealabil 10 minute la muiat, in apa fierbinte, mararul tocat si cimbrul.
  4. Pregatim frunzele de varza, invelim sarmalele le asezam in cratita si le punem la fiert.
  5. Deasupra punem un strat de varza tocata si foi de dafin.
  6. Cand sarmalele sunt aproape gata, adaugam bulion si mai lasam 10 minute sa dea in clocot.
  7. Cu o mamaliguta alaturi sarmalele de post sunt un adevarat festin.

 

Pofta buna ! 

 

Savoare si bun gust – Sarmale de post

[wysija_form id=”3″]

© 2016 – 2017, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Eggplant rolls with cheese and garlic

  There are some excellent snacks that are perfect for a festive meal. We get a taste more delicious if you cook the eggplants on...

Închide