Sote de pui

Pui sote cu legume
Pui sote cu legume

O reteta din bucataria romaneasca

 

Sote de pui, un preparat gustos ideal pentru o cina in familie.

 

Sote de pui
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Portii: 4
Ingrediente:
  • 40o carne de pui ( piept)
  • 1 ardei gras
  • o ceapă
  • 2 căței usturoi
  • 50 ml ulei de măsline
  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 20 g măsline
  • 200 ml supă de pui
  • 15 ml sos Worcestershire
  • o roșie
  • 1 lingură pastă de tomate
  • coriandru, sare si piper
Cum preparam:
  1. Sotăm carnea de pui taiata in cuburi, într-o cratița cu ulei de măsline, adăugăm ceapa tocată si supa de pui.
  2. Asezonăm cu sare și piper după gust.
  3. Fierbem și după 15 minute se adaugă în ordinea de fierbere legumele: morcovi, măsline, ardei gras, cartofi cuburi, iar la final dovleceii și usturoiul.
  4. Lăsăm să mai dea un clocot două după care adăugăm pasta de tomate, roșiile cuburi, sosul Worcestershire și coriandru.
  5. Mai fierbem două minute după care preparatul este gata.
  6. Se serveste cald.

Poftă bună!

 

© 2015 – 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Frittata cu brocoli si ardei rosu

Acest fel de mâncare este o încrucișare între un sufleu și o omletă, un preparat perfect pentru micul dejun, o reteta usor de facut cu...

Închide