Sote de pui

Pui sote cu legume
Pui sote cu legume

O reteta din bucataria romaneasca

 

Sote de pui, un preparat gustos ideal pentru o cina in familie.

 

Sote de pui
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Portii: 4
Ingrediente:
  • 40o carne de pui ( piept)
  • 1 ardei gras
  • o ceapă
  • 2 căței usturoi
  • 50 ml ulei de măsline
  • 2 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 20 g măsline
  • 200 ml supă de pui
  • 15 ml sos Worcestershire
  • o roșie
  • 1 lingură pastă de tomate
  • coriandru, sare si piper
Cum preparam:
  1. Sotăm carnea de pui taiata in cuburi, într-o cratița cu ulei de măsline, adăugăm ceapa tocată si supa de pui.
  2. Asezonăm cu sare și piper după gust.
  3. Fierbem și după 15 minute se adaugă în ordinea de fierbere legumele: morcovi, măsline, ardei gras, cartofi cuburi, iar la final dovleceii și usturoiul.
  4. Lăsăm să mai dea un clocot două după care adăugăm pasta de tomate, roșiile cuburi, sosul Worcestershire și coriandru.
  5. Mai fierbem două minute după care preparatul este gata.
  6. Se serveste cald.

Poftă bună!

 

© 2015 – 2016, Florentina Mirela.

Comments are closed.

PAGE TOP
%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Tort cu nuca caramelizata
Prajitura cu nuca caramelizata

  O prajitura deosebit de gustoasa, foile fine ti se topesc in gura, iar crema  aromata te poarta in lumea viselor.  Propun sa  pregatim impreuna...

Închide

Căsuța cu articolele precedente este prezentată de plugin-ul upPrev.