Spaghete cu sos de smantana

Reteta Spaghete cu sos de smantana



12112329_1512029829117571_5747687234571614087_n

Cel putin odata pe saptamana pregatesc spaghete, pene sau tagliattele.
Nu intotdeauna am toate ingredientele in frigider sa le fac „ca la carte” si atunci inventez, asa am inventat sosul meu de smantana care mi s-a parut tare delicios.
Uite si produsul finit..


Spaghete cu sos de smantana
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Portii: 2
Ingrediente:
  • rediente:
  • 200 g spaghete (2 persoane)
  • 100 g smantana
  • 75 g sunca ( eu pun ce salam gasesc prin frigider)
  • 1 felie ardei rosu (capia, gogosar)
  • 2-3 ciuperci proaspete sau 2 linguri ciuperci din conserva
  • 2 linguri crema de unt (untisorul acela tartinabil facut pentru sandwisch-uri)
  • Sare, piper, ulei
Cum preparam:
  1. Punem pastele la fiert cu multa apa, sare si 2 linguri ulei (masline). Timpul de fierbere il respect pe cel indicat pe cutie. Cand pastele sunt fierte "al dente" (un pic mai tari) le scurgem de apa.
  2. NU trecem pastele jub jet de apa!
  3. Intr-o tigaie larga incingem uleiul in care punem la prajit ardeiul si ciupercile taiate Julien, le distuim putin apoi adaugam sunca taiata feliute, punem piper dupa gust si dupa nici un minut punem smantana si crema de branza.
  4. Omogenizam totul lasam sa fiarba pana da intr-un clocot si luam tigaia de pe foc.
  5. Rasturnam sosul peste spaghetele si amestecam bine.
  6. Putem asezona cu parmezan.



Pofta buna!

10418368_1512029959117558_253880448761830236_n  12112329_1512030209117533_121670180840611214_n12140839_1512036409116913_8083756867705160499_n

Savoare si bun gust – Spaghete cu sos de smantana

 

[wysija_form id=”2″]

 

 

© 2015 – 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Smoothie cu banane si dovleac

  Aceasta bautura bogata in calciu, beta-caroten, potasiu si magneziu este recomandata la micul dejun si poate fi consumata in siguranta de persoanele care sufera...

Închide