Spuma de capsuni

Spuma de capsuni
Spuma de capsuni

Un desert simplu, rapid de facut, delicios si racoros.

Pentru ca  este sezonul capsunilor, am dat fuga la piata cu gandul ca astazi fiind si zi de sarbatoare, renuntam la prajiturile cremoase si ne limitam la un  desert delicios, rapid de facut.

Zis si facut, rezultatul fiind pe masura asteptarilor,  spuma de capsuni a fost cea mai buna idee culinara pentru ziua de astazi.

 

Spuma de capsuni
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Categoria: Desert / Dulciuri
Portii: 4
Ingrediente:
  • 350 g capsuni
  • 175 g zahar
  • 4 albusuri de ou
Cum preparam:
  1. Curatam coditele capsunilor, ii spalam si ii scurgem de apa.
  2. Punem capsuni intr-un castron si ii zdrobim cu o furculita.
  3. Mixam albusurile de ou pana obtinem o bezea tare si consistenta, daca intoarcem castronul spuna nu are voie sa curga.
  4. Cand albusurile sunt mixate bine adaugam zaharul lingura cu lingura, continuam sa mixam.
  5. Reducem viteza de mixare la minim si adaugam lingura cu lingura capsunele zdrobite.
  6. Mixam pana ce am incorporat bine fructele dupa care introducem castronul cu spuma in frigider.
  7. Consumam dupa cateva ore.
  8. Decoram cu fructe proaspete.

Pofta buna!

Spuma de capsuni  Spuma de capsuniSpuma de capsuni  Spuma de capsuniSpuma de capsuni  Spuma de capsuniSpuma de capsuni  Spuma de capsuni

 

Savoare si bun gust – Spuma de capsuni

© 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
cartofi cu carne tocata la cuptor
Cartofi cu carne tocata la cuptor

Cartofi gratinati cu umplutura de carne tocata este un preparat delicios si consistent.Este  o reteta foarte simpla si foarte gustoasa.

Închide