Strudel cu branza de vaci, o reteta rapida

Strudel cu branza de vaci

11111

Avem pofta de ceva dulce si timp nu prea avem? Strudelul cu branza de vaci este ideea cea ma potrivita.


Ștrudel cu brânză de vaci – reteta rapidă
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Categoria: Desert / Dulciuri
Portii: 4
Ingrediente:
  • 500 grame aluat pentru foietaj
  • 2 ouă
  • 100 grame zahăr
  • 400 grame brânză de vaci
  • 50 grame stafide
Cum preparam:
  1. Decongelăm aluatul pentru foietaj la temperatura camerei. Amestecăm într-un bol brânza de vaci, zahărul, un ou bătut bine și stafidele. Tapetăm o tavă de copt cu hârtie de pergament și întindem aluatul pe suprafata acestuia. Așezăm în centru compoziția cu brânză, lăsând marginile libere.
  2. Aducem marginile aluatului spre centru, peste compoziție, astfel încât să o acopere complet.
  3. Întoarcem ușor ștrudelul cu marginile în jos, apoi îl ungem cu celalalt ou bătut bine și crestăm din loc in loc cu un cuțit.
  4. Coacem desertul circa 40 de minute la foc potrivit.

Pofta buna!

Strudel cu branza de vaci  Strudel cu branza de vaciStrudel cu branza de vaci  Strudel cu branza de vaci

Savoare si bun gust – Strudel cu branza de vaci

© 2016, Tina.

PAGE TOP