Supa de naut cu legume, Preparat de post

supa de naut cu legume
 
 
supa de naut cu legume

 

Uneori îmi place să încerc arome si condimente  noi.
Este o supa  mult gustata in orient, delicioasa si foarte usor de facut. , va recomand sa o incercati si cu siguranta nu ve-ti regreta…
Putem inlocui nautul si cu fasole boabe din conserva sau cu mazare.


Supa de naut cu legume, Preparat de post
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Portii: 4
Ingrediente:
  • 1 conserva de naut (450 g)
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 morcov
  • 100 de grame de telina
  • sare, piper alb
  • 1 lingura făină de grâu
  • 1 l apa
  • 1 linguriță Curry
  • 3 linguri rosii tocate din conserva
  • 150 ml iaurt simplu (fara iaurt daca postim)
Cum preparam:
  1. Legumele (morcovii si telina) le taiem cubulete si le prajim in uleiul de masline.
  2. Condimentam cu sare și piper.
  3. Peste legumele calite adaugam rosiile din conserva, faina, praful de curry, apoi turnam apa.
  4. Fierbem la foc mic pana se înmoaie legumele.
  5. Cand legumele sunt fierte punem nautul din conserva scurs de apa si lasam inca un clocot, dupa care luam de pe foc, nu inainte de a presara patrunjelul tocat fin.
  6. Adaugam iaurtul rece abia dupa ce am luat oala de pe foc, asta daca nu postim.
  7. Supa este gata de a fi servita.
  8. Rezultatul...o supa delicioasa.

 
Pofta buna!
 
 

 Savoare si bun gust – Supa de naut cu legume

[wysija_form id=”2″]

 

 

© 2015 – 2016, Florentina Mirela.

Comments are closed.

PAGE TOP
%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Cheesecake
Cheesecake

Cheesecake-ul isi are originile in Grecia antică, cand in timpul intrecerilor olimpice, atletii erau hrăniti cu un amestec energizant creat dintr-un amestec de făina, brânză...

Închide

Căsuța cu articolele precedente este prezentată de plugin-ul upPrev.