Terină de branz cu oua si legume

Terină de brânză cu ouă și legume

 

Terina de branza cu oua și legume

Terina de branza cu oua si legume – aperitive festive

Acest preparat este ideal pentru platourile cu aperitivee festive. Pe lânga gustul fin și delicat are si un aspect deosebit. Cu siguranță ne vom surprinde în mod plăcut invitați.

 

Terină de brânză cu ouă și legume
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Categoria: Aperitive festive
Portii: 6
Ingrediente:
  • 200 g smântână
  • 1 cutie cremă de brânză
  • 200 g telemea
  • 200 g brânză dulce
  • 300 g legume congelate amestec (mazăre, morcovi, păstăi, ardei, toate tăiate cuburi mici)
  • 3 ouă fierte tare
  • 15 g gelatină
  • sare
Cum preparam:
  1. Cele trei tipuri de brânza le amestecăm cu mixerul, adăugăm smântâna și gelatina pe care o preparăm conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Legumele congelate le fierbem și le lasăm la răcit după care le adaugăm în compoziția de brânză.
  3. Într-o tava de chec pe care în prealabil am îmbrăcat-o în folie alimentară punem jumătate din compoziție și o lăsăm 10 minute la rece.
  4. Scoatem tava din frigider și așezăm ouăle fierte și curățate unul lângă altul. Acoperim cu restul de cremă și cu grijă acoperim cu folia.
  5. Lasăm câteva ore la rece și apoi o putem tăia.

 

 

12642639_1559711201016100_8801409507622673963_n  12540754_1559711114349442_5160485453259633944_n12643004_1559711071016113_5112230111602936862_n  1463084_1559710987682788_8613475442617999289_n  12548861_1559711007682786_1856680128012659655_n  Terina                    12541053_1559712414349312_6512671044404005850_n

Savoare si bun gust – Terină de brânză cu ouă și legume

© 2016, Tina.

PAGE TOP