Timbala de conopida

Timbala de conopida
Timbala de conopida

Un preparat foarte gustos. Un sufleu delicios

Timbala este un fel de sufleu mai evoluat, in a carei compozitie se amesteca aromele Orientului intr-o oala din pamant romanesc, rezultand o delicatesa cum nu sunt multe.

Timbala de conopida
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Portii: 6
Ingrediente:
  • 1 conopida medie
  • 4 oua
  • 2-3 linguri parmezan ras
  • 10g tarhon tocat marunt
  • 10g scortisoara
  • 10g piper
  • 10g nucsoara
  • 10g boia de ardei
  • 50g unt
Cum preparam:
  1. Taiem conopida in bucati mici, o fierbem in apa sarata dupa care o scoatem, o punem intr-un castron si o pisam.
  2. Adaugam untul si parmezanul ras, si se framanta cat este calda.
  3. La urma  adaugam tarhonul, scortisoara, nucsoara, boiaua si piperul (toate pisate), peste care punem cele 4 oua, intregi. Amestecam totul foarte bine, o punem in oala de pamant si o dam la cuptor 20 minute.
  4. Rezultatul…..festin pentru papilele noastre gustative.
 
Pofta buna!
 

Savoare si bun gust –  Timbala de conopida

© 2015 – 2016, Tina.

PAGE TOP
Citește mai multe:
Blat pufos
Blat simplu de tort

Este o reteta simpla usor de facut, iar acest blat il recomand pentru orice tort delicios cu diverse creme si arome. Putem portiona cu succes...

Închide