Tocanita aromata

Tocanita aromata

 

10


Tocanita aromata
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Portii: 6
Ingrediente:
  • 500 g carne macră de porc
  • 2 cepe roșii
  • 2 linguri ulei
  • 500 ml supă de vită
  • 500 ml vin alb sec
  • ½ varză murată
  • 2 cartofi
  • 2 foi de dafin
  • 1 linguriță boia de ardei
  • Sare, piper
  • smântânâ
Cum preparam:
  1. Porționăm carnea, o rumenim pe toate părțile în ulei încins, adăugăm ceapa tocată mărunt și usturoiul zdrobit și continuăm călirea încă 5 minute, amestecând mereu, să nu se prindă.
  2. Adăugăm varza tocată, spălată cu apă caldă și stoarsă bine și continuam călirea, adăugând din când în când, alternativ, supă și vin.
  3. Potrivim gustul de sare și piper, adăugăm foile de dafin, chimenul, boiaua de ardei, cartofii tăiați cuburi și lasam totul să fiarbă la foc mic, circa 30 de minute.
  4. La final, adăugăm pasta de tomate, lăsăm 5 minute și stingem focul.
  5. Servim mâncarea caldă, cu mămăliguță și smântână adăugate direct în farfurie.

 

download (2)imagesimages (17)156294815629462

 

Poftă buna!

4

© 2015 – 2016, Florentina Mirela.

Comments are closed.

PAGE TOP
%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Antricot de porc pe gratar

Coteltul de porc, o carne suculenta, cu firisoare subtiri de grasime,  frageda, pregatita bine este una dintre cele mai poftite fripturi. De cele mai multe  ori gresim, cand...

Închide

Căsuța cu articolele precedente este prezentată de plugin-ul upPrev.