Varza cu afumatura

Varza cu afumatura

 

1

Un preparat tradiţional, gustos şi aromat, varza cu afumatură este o alegere foarte nimerită pentru acest sezon.


Varză cu afumatură
 
Timp preparare
Timp gatire
Timp total
 
Autor:
Portii: 4
Ingrediente:
  • ½ kg Varză acră
  • 2 Ceapă
  • 2 Foi dafin
  • ½ lingurita Piper boabe
  • 2 Kg Coaste afumate de porc
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • Ulei, sare
Cum preparam:
  1. Tăiem ceapa în cuburi şi o prăjim într-o cratita unde am pus la încins uleiul.
  2. Adaugăm varza tocată şi condimentele.
  3. Turnăm peste 1.5 litri de apă şi punem la fiert. Tăiem carnea în bucăţi  şi le punem în oala cu varză şi fierbem timp de o oră, la foc mic cu capacul pus.
  4. Când preparatul este aproape gata luăm capacul și lăsăm să scadă toata zeama.
  5. Servim preparatul cald.

 

 

Savoare si bun gust – Varza cu afumatura

 

 

 

© 2015 – 2016, Florentina Mirela.

Comments are closed.

PAGE TOP
%d blogeri au apreciat:
Citește mai multe:
Gogosi frantuzesti
Gogosi frantuzesti

    Cu siguranţă ca nu veţi găsi un alt popor atât de ataşat de bucătaria naţională pe cât este cel francez. Mulţi specialişti s-au...

Închide

Căsuța cu articolele precedente este prezentată de plugin-ul upPrev.