Este un preparat de post-Vegetarian. Este o ciorba foarte gustoasa preparata dupa o din bucataria traditionala romaneasca.
Bors de mazare si fasole cu crutoane si usturoi

Portii: 4
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 200 ml borș
- 200 ml suc de roșii
- 100 g mazăre
- 100 g fasole verde
- 2 morcovi
- 1 ardei
- 1 ceapă
- 3 roșii
- 2 linguri ulei
- crutoane cu usturoi
- sare
Cum preparam:
- Curățăm și spalăm toate legumele. Morcovii, ardeiul și ceapa le tocăm mărunt, fasolea verde o rupem în bucăți de 2 cm, iar roșiile decojite le tăiem felii.
- Punem toate legumele mai puțin roșiile într-o oală în care am încins uleiul și le distuim puțin.
- Adăugăm roșiile, turnăm 1 l de apă și le punem la fiert.
- Când sunt toate fierte adăugăm sucul de roșii și borșul.
- Mai lăsăm la fiert câteva clocote și adăugăm sare după gust.
- Servim cu crutoane.
Poftă bună!
Please follow and like us: