
Un preparat de post – vegetarian, foarte gustos si usor de facut.
Ciorba de legume este o combinatie minunata de legume si borsul acrisor facut in casa, care alaturi de crutoanele cu usturoi

- 200 ml borș
- 200 ml suc de roșii
- 100 g mazăre
- 100 g fasole verde
- 2 morcovi
- 1 ardei
- 1 ceapă
- 3 roșii
- crutoane cu usturoi
- sare
- Curățăm și spalăm toate legumele. Morcovii, ardeiul și ceapa le tocăm mărunt, fasolea verde o rupem în bucăți de 2 cm, iar roșiile decojite le tăiem felii.
- Punem toate legumele într-o cratiță înaltă peste care turnăm 1 l de apă și le punem la fiert.
- Când sunt toate fierte adăugăm sucul de roșii și borșul.
- Mai lasam la fiert câteva clocote și adaugăm sare după gust.
- Servim cu crutoane cu usturoi
Poftă bună!