O reteta usoara, rapida si foarte delicioasa din cubuletele de branza telemea de capra, marinate in ulei de masline si ierburi aromatice.
Este perfecta pentru o salata, de pus pe un platou de aperitive sau consumata alaturi de niste mezeluri gustoase.
Branza aromata la borcan cu condimente si ulei de masline poate fi consumata dupa cel mult 7 zile si poate sta la rece in camata pana la 6 saptamani.
Branza aromata la borcan cu condimente si ulei de masline
Autor: Florentina-Mirela
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 700 g Telemea de capra
- 6 căţei de usturoi
- coaja de la o limeta rasa
- 3 crengute de menta proaspata
- boabe de piper
- cimbru, busuioc, rozmarin (uscate)
- ulei de măsline
Cum preparam:
- Portionam branza in cuburi de 1-2 cm.
- Cubuletele de branza le asezem intr-un borcan de sticla fara a le indesa, alternand cu crengutele de menta, rozmarin, oregano,busuioc,usturoiul, coaja de limeta, boabele de piper.
- Cand sunt asezate bucatelele de branza in borcan deasupra turnam uleiul de masline cat sa acopere toate bucatile de branza.
- Daca ne dorim o branza aromata o vom consuma dupa cel putin o saptamana.
- Se pastreaza in loc racoros in camara.
Pofta buna!
Savoare si bun gust – Branza aromata la borcan cu condimente si ulei de masline
Please follow and like us: