
Aperitivele sunt delicii preparate cu migala, care stau la loc de cinste pe o masa festiva. Carnaciori in foietaj sunt usor si rapid de facut si ii putem servi atat reci cat si calzi.

- 500 g carnaciori de bere
- 200 g aluat foietaj
- 1 galbenus de ou
- seminte de susan alb si negru
- Decongelam la temperatura camerei aluatul foietaj.
- Spalam si uscam cu un servetel absorbant de bucatarie, carnaciorii de bere.
- Taiem aluatul in fasii de de 2 cm/ 3 cm, cat sa cuprinda carnaciorul.
- Invelim in aluat fiecare carnacior si ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Amestecam galbenusul de ou cu 2 linguri de apa si cu o pensula, ungem aluatul.
- Presaram deasupra semintele de susan dupa care introducem tava in cuptorul incins la 180 C pentru aproximativ 15-20 minute, pana aluatul se rumeneste frumos.
- Putem servi alaturi de alte aperitive.