
Un preparat deoseebit de bun, foarte usor de facut.
Cartofi umpluti cu bacon

Autor: Savoare si bun gust
Bucataria: Romaneasca
Categoria: Mancare gatita
Portii: 4
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 8 Cartofi medii
- 100 g cascaval
- 2 linguri smântână
- 1 ou
- 1 legătură Ceapă verde
- 1 roşie
- 250 g bacon
- Piper alb, sare
Cum preparam:
- Cartofii îi fierbem în coajă, când se răcesc tăiem un capac şi scoatem miezul.
- Curățăm coaja cu grijă să nu se sfărâme cartoful.
- Amestecăm pulpa de cartof cu oul, ceapa verde tocată, smântâna, baconul și roșia tăiate în cubulețe, condimentăm cu sare şi piper, și umplem cartofii.
- Punem cartofii într-o tavă de copt.
- Coacem în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, aproximativ 10 minute sau până când cașcavalul se va rumeni ușor.
- Decorăm cu frunze de pătrunjel şi cu frunze de ceapă verde.
Pofta bună!
Savoare si bun gust – Cartofi umpluti cu bacon
Please follow and like us: