Cubulețele de cartofi îmbrăcate cu mantou de cașcaval și bacon sunt o apetisante, delicioase si foarte gustoase, le pregătim rapid și sunt ideale în cazul oaspeților neașteptați.
Ingrediente:
- 24 felii Bacon crud
- 100 g Cascaval
- ulei de măsline
- 12 Cartofi fierți
Cum preparam:
- Cartofi care urmează să fie utilizați îi alegem să fie mici de dimensiune pentru a ne fi ușor să-i înfășurăm într-o felie de cascaval, și apoi să-i acoperim în întregime cu bacon.
- Pentru această rețeta putem folosi și cartofi noi, pe care găsim la supermarket prefierti si vidați.
- Haideți să folosim cartofi normali pe care îi curățăm și îi punem la fiert.
- După ce au fiert scurgem cartofiori de apa si îî lăsăm 10 minute să se răcorească.
- Odată ce s-au răcorit luăm fiecare cartofior în parte ți îl învelim într-o felie de cașcaval.
- După felia de cașcaval vom înveli cartoful în două feliute de bacon crud.
- Ungem un vas termorezistent cu un pic de ulei de măsline și asezăm cartofiorii unul lângă altul.
- Introducem vasul în cuptorul preîncălzit și coacem la o temperatură de 180 C, aproximativ 20 de minute.
- Rezultatul... un deliciu care merită încercat.
Poftă bună!
Savoare si bun gust – Cartofiori in manta de bacon
Please follow and like us: