Ceapa umpluta este un aperitiv gustos si satios cu o savoare deosebita.
Va invit sa o gatim impreuna!
Ingrediente:
- 1 kg piept de pui legătură de pătrunjel
- ceşcuţă cu supă de legume
- legătură de ceapă verde
- 8 cepe
- Ulei, sare
Cum preparam:
- Se trece carnea prin maşina de tocat.
- Ceapa verde se spală și se curăță. Se taie rondele și se călește uşor în ulei. Se adaugă carnea şi se lasă pe foc să se înăbuşe.
- Stingem treptat cu supa de legume. La final, potrivim gustul de sare şi aromatizăm cu pătrunjelul tocat fin.
- Curăţăm ceapa şi scobim scoțându-i miezul. Umplem fiecare ceapă cu amestecul de carne. Punem deasupra rondele de ceapă verde şi lasăm câteva minute să se întrepătrundă aromele.
- Carnea va căpăta un gust mai bun dacă se lasă cepele umplute câteva minute în cuptor..
Pofta Buna!
Savoare si bun gust – Ceapa umpluta
Please follow and like us: