Un aperitiv gustos si usor de facut, cu ingrediente putine si ieftine la indemana oricui. Putem servi atat ca aperitiv cat si ca fel principal. Este un excelent preparat de post.
Chiftele din varza si cartofi (preparat de post)
Autor: Savoare si bun gust
Bucataria: Romaneasca
Categoria: Mancare gatita, Retete de post, Retete vegetariene
Portii: 4
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 1 varza mica,
- 2 cartofi,
- 4 linguri de faina,
- usturoi,
- sare, piper, ulei,
- o legatura de marar
Cum preparam:
- Tocam varza marunt, o frecam cu sare si o lasam cateva minute in apa fiarta sa se inmoaie.
- Curatam cartofi si ii dam pe razatoare dupa care ii amestecam cu varza oparita.
- Stoarcem bine compozitia sa eliminam sucul.
- Adaugam faina, piperul, mararul, usturoiul si amestecam bine.
- Formam chiftelutele, le tavalim in faina si le prajim in ulei incins.
Pofta buna!
Savoare si bun gust – Chiftele din varza si cartofi
Please follow and like us: