Chiftelele din carne se pot servi atat calde, cât si reci, simple sau cu garnitură.
Astazi vom găti o rețetă italiană care cu siguranță o sa va placă.
Chiftelute bologneze cu spaghete

Autor: Florentina-Mirela
Portii: 2
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 400 g spaghete
- 300 g carne tocată de vită
- 1 ceapă
- 1 cartof
- 1 ou
- 1 lingură mărar tocat
- 5 roșii
- Sare, piper, ulei de măsline
Cum preparam:
Preparam chiftelutele:
- Fierbem cartoful și il pasăm.
- Curățăm ceapa și se toacă mărunt. Amestecăm carnea cu oul, cartoful, ceapa, mărarul, sarea și piperul.
- Formăm chifteluțe și le prăjim în ulei încins.
Sosul:
- Decojim roșiile, le toacăm mărunt și le prăjim în 3 linguri de ulei de măsline, cu un praf de sare.
Pastele:
- Fierbem spaghetele, le trecem printr-un jet de apă rece și le lăsăm să se scurgă.
- Punem sosul de roșii peste paste, Așezăm chifteluțele și ornăm cu frunze de pătrunjel.
Pofta buna!
Savoare si bun gust – Chiftelute bologneze cu spaghete
Please follow and like us: