O ciorbică pe gustul tuturor, ușor de făcut, fără calorii multe și foarte savuroasă.
Ciorba de crap cu cartofi

Autor: Tina
Bucataria: romaneasca
Portii: 4
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 2 kg crap
- 2 kg cartofi
- 3 morcovi
- 1 pastarnac
- ½ l borş
- ½ l bulion
- 2 ouă
- 3-4 l apa
Cum preparam:
- Se curăţă şi se spală legumele şi crapul.
- Cartofii se taie cubuleţe, morcovii şi ţelinele se rad pe răzătoarea mică. Peştele se taie bucăţi potrivite.
- Toate legumele se pun într-oală cu 3-4 litri de apă, şi se lasă la fiert. Când sunt aproape fierte, se sărează, se mai pune apă dacă mai este nevoie şi se adaugă peştele.
- Borşul se fierbe separat şi se adaugă în ciorbă. Se garniseşte cu leuştean.Separat se bat ouăle cu telul şi se pun treptat în zeamă. Se pune capacul la oală, ca să îşi lase leuşteanul aroma.
- Se serveşte caldă.
Pofta buna!
Savoare si bun gust – Ciorba de fasole cu rozmarin si afumatura
Please follow and like us: