Reteta pentr Cordon bleu destul de usoara. O putem gati atat pentru o cina in familie cat si pentru o masa festiva. Este un preparat pe cat de simplu pe atat de gustos. Asezonat cu un sos de marar sau usturoi este de-a dreptul irezistibil.
Ingrediente:
- 2 bucati de piept de pui
- 2 felii sunca
- 2 felii cascaval
- 2 oua
- faina, sare, piper, condimente pentru pui, ulei
Cum preparam:
- Sectionam pieptul de pui pe lungme si il batem bine pentru al subtia.
- Odata subtiat, il condimentam si peste punem o felie de sunca si una de cascaval dupa care il rulam.
- Punem intr-o tigaie ulei si o punem pe foc timp in care dam prin faina si apoi prin ou batut rulourile de pui.
- Cand uleiul este incins le punem in tigaie si le intoarcem dupa o parte pe alta sa le rumenim uniform pe ambele parti.
- Le scoatem cu grija din uleiul in cins si le punem pe un servet din hartie pentru a se scurge surplusul de ulei.
Pofta Buna!
Savoare si bun gust – Cordon bleu
Please follow and like us: