Infasurati cascavalul in cu carnea de porc! Cateva ingrediente unice fac diferența! O reteta foarte usoara si repede de facut.
Un preparat delicios ce poate fi servit atat cald alaturi de o garnitura cat si rece cu un sos dulce picant.
Cotlet de porc umplut cu cascaval, crispy
Autor: Florentina-Mirela
Bucataria: Internationala
Categoria: Fel principal
Portii: 4
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 8 felii de cotlet de porc
- 250 g de cascaval
- 100 g faina de porumb
- 100 g faina alba
- 200 g pezmet
- 100 ml bere blonda
- sare, piper
- Ulei pentru prajit
Cum preparam:
- Cele 8 felii de cotlet le batem pe un tocator sub o folie alimentara.
- Le condimentam cu sare si piper.
- Portionam cascavalul in cuburi de dimensiune egala.
- Pe fiecare felie de cotlet asezam o bucata de cascaval dupa care il infasuram.
- Pachetelele formate din cascaval invelit in cotletul de porc, le infasuram in folie alimentara si le punem in congelator 5-10 minute, atat cat sa se intareasca.
- Cat sta cotletul la rece pregatim crusta.
- Intr-un bol amestecam faina de porum cu faina alba, adaugam putina sare si peste care turnam berea blonda si aotinem un aluat identic ca textura cu cel de clatite.
- Intr-un alt bol punem pesmetul , de preferat sa nu fie foarte fin.
- Intr-o cratita turnam ½ l ulei pe
- Scoatem cotletul cu cascaval din frigider, il scoatem din folia alimentara si il trecem mai intai prin compozitia facuta din faina de porum, faina alba si bere, apoi il tavalim prin pezmet, dupa care il asezam in cratita cu ulei incins.
- Cand pachetelele din cotlet si cascaval s-au rumenit bine, le scoatem din ulei, le asezam pe un servetel absorbant de bucatarie, pentru a se absorbi excesul de ulei, apoi le trecem pe un platou si le servim alaturi de o garnitura sau doar cu un sos dulce - picant.
Pofra buna!
Savoare si bun gust – Cotlet de porc umplut cu cascaval, crispy.
Please follow and like us: