
Cotletul de porc nu este usor de preparat, deoarece fara un pic de imaginatie punem in farfurie o bucata de carne seaca in loc de una suculenta. reteta de mai jos este una simpla cu un rezultat imbietor si irezistibil.
Cotlete cu rozmarin umplute cu roșii și măsline

Portii: 4
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 4 cotlete de porc
- 2 roșii
- 2 lingură pastă de tomate
- 5 linguri de ulei
- sare, piper ,
- 5-6 măsline verzi șau negre (fără sâmburi)
- 2 rămurele rozmarin și cimbru
- frigărui mici din lemn
Cum preparam:
- Cotletele le spalăm, le usucăm prin tamponare si vom taia un buzunar în ele le condimentăm din interior spre exterior cu sare și piper.
- Spalăm roșiile si le taiem în jumătăți, le scoatem semințele și apoi le taiem atat roșiile cat și măslinele in cubulețe. Amestecăm cu pasta de tomate și condimentăm cu sare și piper. Introducem în cotlete umplutura dupa care le închidem cu frigărui mici din lemn.
- Cotletele le prăjim în ulei încins, pe ambele părți, aprox. 10-15 minute. Le întoarcem de mai multe ori astfel inat sa le rumenim bine pe ambele parti.
- Scoatem cotletele din tigaie și le păstrăm la cald.
Pofta buna!
Savoare si bun gust – Cotlete cu rozmarin umplute cu roșii și măsline
Please follow and like us: