Chiftelute din carne de pui
Autor: Florentina-Mirela
Categoria: Fel principal
Bucataria: Romaneasca
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Portii: 4
- 500 g carne tocata din piept de pui
- 1 ou
- 3 felii de paine
- 4-5 catei de usturoi
- 1 lingurita boia de ardei
- sare, piper
- 150 g ulei vegetal
- Punem carnea de pui macinata, intr-un castron peste care punem painea care in prealabil a fost inmuiata in apa si stoarsa bine.
- Adaugam oul, usturoiul pisat, boiaua de ardei si condimentele (sarea si piperul) dupa gust.
- Amestecam bine si formam chiftelele pe care le prajim in uleiul incins.
- Se pot servi atat calde cat si reci cu diverse garnituri.
Recipe by Savoare si Bun Gust at https://savoaresibungust.ro/chiftelute-din-carne-de-pui/
3.5.3251