Chiftelute din carne de pui
Autor: 
Categoria: Fel principal
Bucataria: Romaneasca
Timp preparare: 
Timp gatire: 
Timp total: 
Portii: 4
 
Ingrediente:
  • 500 g carne tocata din piept de pui
  • 1 ou
  • 3 felii de paine
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia de ardei
  • sare, piper
  • 150 g ulei vegetal
Cum preparam:
  1. Punem carnea de pui macinata, intr-un castron peste care punem painea care in prealabil a fost inmuiata in apa si stoarsa bine.
  2. Adaugam oul, usturoiul pisat, boiaua de ardei si condimentele (sarea si piperul) dupa gust.
  3. Amestecam bine si formam chiftelele pe care le prajim in uleiul incins.
  4. Se pot servi atat calde cat si reci cu diverse garnituri.
pofta buna!
Recipe by Savoare si Bun Gust at https://savoaresibungust.ro/chiftelute-din-carne-de-pui/