Cheesecake
Autor: 
Timp preparare: 
Timp gatire: 
Timp total: 
Portii: 4
 
Ingrediente:
  • 300 g biscuiti digestivi
  • 150 g unt
  • 50 ml lapte
  • 30 g zahăr pudră
  • 200 g zahăr tos
  • 800 g brânză de vaci
  • 4 albușuri
  • 100 g Căpșune
Cum preparam:
  1. Pisam cu un sucitor biscuiti.
  2. Ii punem într-un bol și le amestecăm cu 50 g unt moale, 50 ml lapte și zahărul pudra si amestecăm bine totul.
  3. Punem compoziția într-o tavă întinsă și nivelăm.
  4. Batem albusușile spumă. Adaugăm zahărul și batem în continuare. Vom pune vasul pe baie de abur și amestecăm continuu, 10 minute.
  5. Amestecă brânza de vaci cu 100 g unt moale și albușurile prepararte anterior. Mixăm cu mixerul până obținem o cremă densă.
  6. Vom întinde crema pe foaia pusă în tavă, nivelăm și ornăm cu fructe.
  7. Se păstrează la rece.
Pofta buna!
Recipe by Savoare si Bun Gust at https://savoaresibungust.ro/cheesecake/