Sfat: trebuie să folosim o brânză umedă, proaspătă, nu seacă și uscată
În vasul unui mixer punem brânza de vaci, ouăle, zahărul, praful de sare, făina și zahărul vanilat.
Mixăm până obținem o pasta fină și cremoasă.
Adăugăm fructele confiate pe care le amestecăm bine în crema de brânză. Fructele confiate le alegem după gust, putem diversifica afine uscate, caise uscate, prune, cireșe, struguri, etc.
Punem crema de brânză într-un vas de Yena termoizolant după care așezăm vasul peste o baie de aburi (bain-marie) unde îl vom lăsa timp de 50-60 de minute.
Putem să coacem și într-un cuptor la 180 de grade, unde vom lăsa prăjituta la copt timp de 35-40 minute.
Prăjitura este gata! Lăsăm să se răcească complet, o tăiem în felii și servim cu mare încredere
Recipe by Savoare si Bun Gust at https://savoaresibungust.ro/budinca-mozaic/