Drob din carne tocata
Autor: 
Categoria: Aperitiv
Bucataria: Romaneasca
Timp preparare: 
Timp gatire: 
Timp total: 
Portii: 8
 
Ingrediente:
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 ou crud
  • 3 oua fierte tari
  • 2 felii de franzela, inmuiata in apa si stoarsa bine
  • patrunjel, o lingura de unt, o lingura de pesmet, sare, piper.
Cum preparam:
  1. Carnea tocata se pregateste ca pentru chiftele:
  2. Amestecam ceapa taiata marunt, oul, patrunjelul tocat marunt, condimentele si cele doua felii de paine, pana obtinem o compozitie omogena.
  3. Daca am avut o carne toccata cu multa grasime vom adauga in compozitie 1-2 linguri de pesmet pentru a o lega.
  4. Pe o folie alimentara tapetata cu pesmet distribuim compozitia de carne intr-un strat uniform, asezam ouale intregi si cu ajutorul foliei rulam carnea in jurul oualor.
  5. Tapetam o tava cu unt asezam rulada dupa care scoatem folia alimentara. Mai presaram deasupa putin pesmet si o dam la cuptor aproximativ 45-50 de minute la temperatura la 180 ° C,
  6. Inainte de a-l taia, lasam drobul 10 minute sa se raceasca.
Pofta buna!
Recipe by Savoare si Bun Gust at https://savoaresibungust.ro/drob-din-carne-tocata/