Salata de spanac
Autor: Tina
Categoria: Aperitiv
Bucataria: Internationala
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Portii: 2
- 250 g spanac
- 3-4 capsuni,
- 50 g cas, telemea sau mozzarella,
- o rosie,
- 6-7 samburi da nuca,
- 3 linguri ulei de masline
- 1 lingura otet balsamic
- - sare si piper
- Se amesteca toate ingredientele si se serveste imediat
- Spalam bine in apa recespanacul, rosia si capsunele.
- Asezam frunzele de spanac intr-un bol, feliem rosia si capsunele apoi le punem peste spanac.
- Adaugam branza, adaugam nucile si la urma asezonam cu sare, piper, ulei si otet balsamic.
- Servim salata imediat.
Recipe by Savoare si Bun Gust at https://savoaresibungust.ro/salata-de-spanac/
3.5.3208