Condimentăm carnea cu condiment Barbeque, apoi tăiem muschiulețul în fâşii groase şi-l presărăm cu făină.
Prăjim bucăţile de carne într-o tigaie cu pereți mai înalți, în care am încins uleiul. În aceeaşi tigaie, adăugăm și prăjim ceapa tăiată cubuleţe peste care adaugăm pasta de tomate şi fierbem timp de 2 minute, amestecând constant.
Adăugăm oţet balsamic şi miere. Gătim până oţetul se evaporă complet.
Adaugăm în tigaie 500 ml de apă şi aducem la punctul de fierbere. Adaugăm, foile de dafin.
Fierbem uşor, timp de aproximativ 20 de minute
Servim, cu cartofi natur sau cartofi la cuptor.
Pofta buna!
Recipe by Savoare si Bun Gust at https://savoaresibungust.ro/muschiulet-de-porc-in-sos/