Pulpe de pui cu ierburi aromate
Autor: 
Categoria: Fel principal
Bucataria: Romaneasca
Timp preparare: 
Timp gatire: 
Timp total: 
Portii: 2
 
Ingrediente:
  • 4 Pulpe superioare de pui
  • 2 felii Lămâie
  • 2-3 frunze de mentă proaspătă
  • O pungă pentru friptură de pui cu ierburi aromate- 1 plic
  • Sare, piper dupa gust
Cum preparam:
  1. Preincălzim cuptorul până la 180°C.
  2. Introducem pulpele în pungă împreună cu lămâia şi menta, adaugăm condimentele, sigilăm punga cu ajutorul benzii de plastic si o punem pe o tavă de ceramică sau de yena.
  3. Cu ajutorul unei scobitori, perforăm punga în câteva puncte şi o dam la cuptor pentru 35 minute.
  4. Scoatem pulpele din punga si le introducem din nou la cuptor pentru 15 minute, pentru ca pulpele să se rumenească.
  5. Pulpele se servesc calde.
Pofta buna!
Recipe by Savoare si Bun Gust at https://savoaresibungust.ro/pulpe-de-pui-cu-ierburi-aromate/