Frigarui aperitiv
Autor: 
Categoria: Aperitiv
Bucataria: Romaneasca
Timp preparare: 
Timp gatire: 
Timp total: 
Portii: 10
 
Ingrediente:
  • 2 bucati piept de pui dezosat
  • 2 ardei rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • condimente dupa gust
  • betisoare din lemn (frigarui)
Cum preparam:
  1. Portionam pieptul de pui in cubulete de cca 1,5 cm si il condimentam dupa gust (sare, piper, sau alte condimente)
  2. Taiem ardeiul in patratele egale cu bucatile de carne.
  3. Dupa ce am portionat cele doua ingrediente principale, le insiram alternativ pe betisoare. Fiind aperitive, betisoarele vor avea o marime mai mica si astfel pe un betisor vom pune nu mai mult de 4 bucatele de carne.
  4. Asezam frigaruile pe o tava si le stropim cu putin ulei de masline.
  5. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180 C si coacem frigaruile pana devin aurii, aproximativ 10 minute.
  6. Le scoatem din cuptor, le asezam pe un platou si le servim reci sau calde, alaturi de alte aperitive delicioase.
Pofta buna!
Recipe by Savoare si Bun Gust at https://savoaresibungust.ro/frigarui-aperitiv-2/