Reteta file umplut cu cascaval este exact ce ne trebuie pentru a gati o cina rapida sau masa de pranz, atunci cand care timpul noastru este foarte limitat.
Va garantez, pe cat de simpla este reteta, pe a tat de gustos este rezultatul.

- 1 file de pui (piept de pui)
- 100 g cascaval sau mozzarella
- Sare si piper - dupa gust
- Ulei vegetal - pentru prajit
- 1 ou proaspat
- Faina
- Se feliaza pieptul de pui pe toata lungimea lui, apoi il batem ca pentru snitel. Condimentam dupa gust.
- Cascavalul (mozzarella) il dam prin razatoarea mare.
- Intr-un castron batem oul cu un pic de sare, peste care adaugam faina pana obtinem un amestec omogen.
- Pe fiecare felie de carne asezam o lingura de cascaval ras si rulam.
- Dam fiecare rulou prin amestecul de ou si-l asezam in tigaia cu uleiul incins.
- Focul trebuie sa fie potrivit, nu prea tare, astfel incat sa obtinem rulouri aurii gatite in interior.
- Prajim rulourile pe ambele parti apoi le scoatem pe un servet de hartie pentru a se absorbi surplusul de ulei.
- Servim cu o garniture de orez, cartofi sau legume, alaturi de o salata de sezon.
Savoare si bun gust – File de pui umplut cu cascaval