Durata: 30 minute
Complexitate: Simplu
Ingrediente:
- 200 g sfeclă roșie fiartă
- 100 g de file de hering marinat
- 100 g de brânză de vaci
- Am folosit Almette brânză de vaci, puteți utiliza brânză Philadelphia, Buko și altele. De asemenea, pentru prepararea acestei gustări sunt necesare frigarui sau scobitori.
Cum preparam:
- Tăiem fileul de peste în bucăți de dimensiuni medii .
- Sfecla curațată și fiartă, se taie în felii 0.5-1 cm grosime.
- Pe fiecare felie de sfeclă punem crema de brânză într-un strat gros-gros.
- Tăiem cu atenție sfecla și branza în bucăți de mărimea corespunzătoare dimensiunii bucăților de hering.
- Înțepăm în scobitoare o bucată de hering, apoi o felie de sfeclă, apoi, din nou, hering și sfeclă.
- Punem frigăruile pe o farfurie, garnisită cu verdeață.
- Poftă bună!
Please follow and like us: