Pare o rețetă banală…cine nu a auzit de frigărui? Dar… este o mâncare ce ne poate scoate din încurcatură atunci când musafiri ne bat la ușă neanunțați. Este o mâncare care arată bine în farfurie iar ingrediente ce ne sunt la îndemână și putem improviza, pe lângă carne putem pune dacă nu avem altceva, doar ceapă.

- 500 gr- carne de pui (piept)
- 2 lămâi
- 3 linguri sos soia
- 1-2 căței de usturoi
- legume
- Sare, condimente după gust
- Amestecăm usturoiul tocat marunt cu sucul proaspăt de lămâie și sosul de soia.
- Spălăm carnea și o tăiem bucăți, condimentăm și o punem la macerat în sos. Lasăm carnea la frigider pentru 30 min
- După, scoatem carnea din sos și o înșirăm pe bețele de frigărui alternând cu legumele.
- Coacem la grătar (cuptor) timp de 10-12 min.
- O cină ușoară si foarte gustoasă. Sevim cu salată de sezon.
Pofta buna!
Savoare si bun gust – Frigarui de pui