Combinatia de legume preparate la foc domol da acestui preparat o savoare aparte.
Este o reteta ideala pentru o cina intr-o seara de vara.
Ingrediente:
- 1 dovlecel
- 2 ardei grași
- 1 ceapă
- 2 morcovi
- 3 roșii
- ulei
- rozmarin, busuioc, patrunjel
- sare, piper, cury
- 50 ml apa
Cum preparam:
- Spalăm toate legumele.
- Punem la încins 5 linguri de ulei în care punem ceapa taiata cuburi și morcovii, dovlecelul, ardeii tăiati fasii, Roșiile le decojim și le tocam apoi le adaugam in tigaie.
- Sotam legumele bine apoi adaugăm, busuiocul și rozmarinul.
- Punem peste legume apa și le fierbem 30 minute la foc moderat.
- Legumele trebuie sa fie moi dar nu fleasca.
- Servim ghiveciul cald.
Poftă bună!
Savoare si bun gust – Ghiveci turcesc (Preparat de post – Vegetarian)
Please follow and like us: