Este un fel de mancare versatil pentru micul dejun, pranz sau cina, de asemenea, pot fi reicalzite si sunt la fel de gustoase.
Mini Ricotta cu cartofi

Autor: Tina
Categoria: Aperitiv
Portii: 8
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 2 linguri de unt topit
- 2 linguri uscate pesmet
- 2 cartofi, de marime medie, curatati si dati prin razatoarea mare
- 3 cepe verzi, tocate
- ½ ardei rosu tocat fin
- 1½ cani Branza Ricotta
- 1 cana cascaval ras
- 4 oua, usor batute
- ½ lingurita de sare si piper proaspat macinat
Cum preparam:
- Se incalzeste cuptorul la 180 ° C.
- Folosim o tava de briose cu 12 cupe.
- Fiecare cupa se unge cu unt topit si se presara cu pesmet in strat subtire. Scuturam excesul.
- Amestecam cartofii cu ceapa, ardeiul, branza ricotta, cascavalul, ouale, sarea și piperul.
- Amestecul obtinut se imparte in parti egale in cupele de briosa.
- Se da la cuptor timp de 30 de minute sau până cand devin aurii.
- Scoatem tava din cuptor si lasam sa stea timp de 5 minute, apoi cu un cutit desprindem placintelele de marginile tavii.
- Putem adauga in compozitie o jumatate de cana de bacon fiert taiat in cubulete.
- Servim cu sos de salsa picant sau dulce dupa gust si o salata proaspata.
Pofta buna!
Savoare si bun gust – Mini Ricotta cu cartofi
Please follow and like us: