
Painea prajita cu ou, cascaval si marar este o reteta simpla pentru un mic dejun satios.
Paine prajita cu ou si cascaval

Autor: Tina
Bucataria: Fraceza
Portii: 2
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 2 oua
- 50 ml lapte
- 60 g cascaval ras
- 5 crengute de marar
- sare - dupa gust
- piper negru macinat - dupa gust
- 3 linguri ulei de floarea-soarelui
- 150 g Pâine albă
Cum preparam:
- Taiem painea in felii triunghiulare.
- Intr-un castron batem oul peste care turnam laptele. Amestecam pana la omogenizare.
- Adauga cascavalul ras si amestecam bine.
- Spalam mararul, il usucam intr-un servet de hartie, il tocam marunt si il adaugam in amestecul de ou.
- Condimentam cu sare și piper negru.
- Intr-o tigaie, incalzim uleiul de floarea-soarelui. Fiecare felie de paine o trecem prin amestecul de ou si cascaval si o punem apoi la prajit in tigaie.
- Prajim la foc mediu pe ambele parti, pana cand prinde culoarea aurie, aproximativ 1-2 minute pe fiecare parte.
- O servim paine prajita cu ou si cascaval calda cu rosii cherry.
Pofta buna!
Savoare si bun gust – Paine prajita cu ou si cascaval
[wysija_form id=”1″]
Please follow and like us: