Carnea de pui se afla de ani de zile printre preferintele culinare ale noastre ale romanilor.
Aceasta reteta este una simpla usor de facut si va invit sa o pregatim impreuna.
Pulpe de pui cu ierburi aromate
Autor: Florentina-Mirela
Bucataria: Romaneasca
Categoria: Fel principal
Portii: 2
Timp preparare:
Timp gatire:
Timp total:
Ingrediente:
- 4 Pulpe superioare de pui
- 2 felii Lămâie
- 2-3 frunze de mentă proaspătă
- O pungă pentru friptură de pui cu ierburi aromate- 1 plic
- Sare, piper dupa gust
Cum preparam:
- Preincălzim cuptorul până la 180°C.
- Introducem pulpele în pungă împreună cu lămâia şi menta, adaugăm condimentele, sigilăm punga cu ajutorul benzii de plastic si o punem pe o tavă de ceramică sau de yena.
- Cu ajutorul unei scobitori, perforăm punga în câteva puncte şi o dam la cuptor pentru 35 minute.
- Scoatem pulpele din punga si le introducem din nou la cuptor pentru 15 minute, pentru ca pulpele să se rumenească.
- Pulpele se servesc calde.
Pofta buna!
Savoare si bun gust – Pulpe de pui cu ierburi aromate!
Please follow and like us: